Bringebær-marsipan staver 10
Server gjestene bringebær-marsipan staver til dessert. Disse er laget av deilig butterdeig og bringebærsyltetøy med raspet marsipan og perlesukker. Kreativt, godt og veldig lett.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 10 stk.
- 1 pakke butterdeig (fra kjøl - ikke fryst)
- 100 g bringebærmarmelade
-
Fylning
- 75 g smør
- 75 g sukker
Slik gjør du
Keep screen on
-
Legg de dypfryste platene (2-3 av gangen) på bakeplater med bakepapir, og la de tine i 20 min. Kutt hver plate i 3 strimler på langs, og trekk forsiktig litt i remsene slik at de blir litt lengre.
-
Smør på bringebærsyltetøy på hver strimmel, ha på raspet marsipan og dryss på med perlesukker eller vanlig sukker. Man kan også smøre på hele platen før den kuttes opp i strimler.
-
Snurr strimlene rundt og pensle med sammenvispet egg. Dryss på med perlesukker eller vanlig sukker
-
Stek snurrene midt i ovnen med varmluft i 12-15 min. til de har fått en gyllen farge