Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
15 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
30 minutter
Vurder denne oppskriften

4 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser

Bringebær-marsipan staver 10

Server gjestene bringebær-marsipan staver til dessert. Disse er laget av deilig butterdeig og bringebærsyltetøy med raspet marsipan og perlesukker. Kreativt, godt og veldig lett.

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 10 stk.

  • 1 pakke butterdeig (fra kjøl - ikke fryst)
  • 100 g bringebærmarmelade
  • Fylning

  • 75 g smør
  • 75 g sukker

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Legg de dypfryste platene (2-3 av gangen) på bakeplater med bakepapir, og la de tine i 20 min. Kutt hver plate i 3 strimler på langs, og trekk forsiktig litt i remsene slik at de blir litt lengre.
  2. Smør på bringebærsyltetøy på hver strimmel, ha på raspet marsipan og dryss på med perlesukker eller vanlig sukker. Man kan også smøre på hele platen før den kuttes opp i strimler.
  3. Snurr strimlene rundt og pensle med sammenvispet egg. Dryss på med perlesukker eller vanlig sukker
  4. Stek snurrene midt i ovnen med varmluft i 12-15 min. til de har fått en gyllen farge

Produkter brukt i oppskriften