Butterdeig-snurrer 25
Med denne oppskriften får du nybakte butterdeig-snurrer på kun 30 minutter. Med deilig nougat, marsipan og sjokolade fra Odense blir disse garantert en hit!
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 25 stk.
-
Bolledeig
- 100 g smør i tern
- 250 g hvetemel
- 1 dl melk
- 25 g gjær
- 1 stk. egg
- 25 g sukker
- litt salt
-
Marsipanfyll
-
100 g ODENSE Bagemarcipan 300g
- 100 g smør
- 75 g sukker
-
Glasur
- 100 g melis
- 1 ss vann
-
Pynt
-
1 ODENSE Spåner Mørk chokolade UTZ 80 g
Slik gjør du
Keep screen on
-
Rull butterdeigen ut og smør syltetøy ut over deigen. Husk å holde 3 cm avstand til kanten. Fordel marsipan ut over syltetøyet på hvilken måte du vil. Bruk fingrene.
-
Rull deigen sammen og skjær den i 12 skiver. Legg dem på en bakeplate med bakepapir. Pensle sneglene med lett pisket egg og drys med sukker.
-
Stek sneglene ved 200 °C i 16-18 minutter.