Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1,8 timer
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 2 anmeldelser

Butterdeig-snurrer 25

Med denne oppskriften får du nybakte butterdeig-snurrer på kun 30 minutter. Med deilig nougat, marsipan og sjokolade fra Odense blir disse garantert en hit!

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 25 stk.

  • Bolledeig

  • 100 g smør i tern
  • 250 g hvetemel
  • 1 dl melk
  • 25 g gjær
  • 1 stk. egg
  • 25 g sukker
  • litt salt
  • Marsipanfyll

  • 100 g ODENSE Bagemarcipan 300g
  • 100 g smør
  • 75 g sukker
  • Glasur

  • 100 g melis
  • 1 ss vann
  • Pynt

  • 1 ODENSE Spåner Mørk chokolade UTZ 80 g

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Rull butterdeigen ut og smør syltetøy ut over deigen. Husk å holde 3 cm avstand til kanten. Fordel marsipan ut over syltetøyet på hvilken måte du vil. Bruk fingrene.
  2. Rull deigen sammen og skjær den i 12 skiver. Legg dem på en bakeplate med bakepapir. Pensle sneglene med lett pisket egg og drys med sukker.
  3. Stek sneglene ved 200 °C i 16-18 minutter.

Produkter brukt i oppskriften