Hjemmelaget sjokoladepålegg med nougat 2
Oppskrift på hjemmelaget sjokoladepålegg med nougat fra Odense. Alle barn elsker sjokoladepålegg, og det er ekstra artig når man har laget det selv!
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 2 stk.
- 2 dl kremfløte
-
100 g ODENSE Nougat 150g
- 75 g smør
-
Evt.
- 100 g hakkede hasselnøttkjerner , uten skall
Slik gjør du
Keep screen on
-
Varm kremfløten opp til kokepunktet og ta gryten av varmen.
-
Ha i finhakket sjokolade og nougat skåret i små terninger i den varme fløten. Rør til det er helt smeltet og tilsett smøret til sist.
-
Ha det ferdige sjokoladepålegget over i glass og oppbevar den kjølig, men ikke i kjøleskap da den vil bli for hard. Ved kjølig oppbevaring er den holdbar i minst en uke.