Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
20 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
20 minutter
Vurder denne oppskriften

4 av 5 stjerner basert på 12 anmeldelser

Hjemmelaget sjokoladepålegg med nougat 2

Oppskrift på hjemmelaget sjokoladepålegg med nougat fra Odense. Alle barn elsker sjokoladepålegg, og det er ekstra artig når man har laget det selv!

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 2 stk.

  • 2 dl kremfløte
  • 100 g ODENSE Nougat 150g
  • 75 g smør
  • Evt.

  • 100 g hakkede hasselnøttkjerner , uten skall

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Varm kremfløten opp til kokepunktet og ta gryten av varmen.
  2. Ha i finhakket sjokolade og nougat skåret i små terninger i den varme fløten. Rør til det er helt smeltet og tilsett smøret til sist.
  3. Ha det ferdige sjokoladepålegget over i glass og oppbevar den kjølig, men ikke i kjøleskap da den vil bli for hard. Ved kjølig oppbevaring er den holdbar i minst en uke.

Produkter brukt i oppskriften