Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
15 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1,5 timer
Vurder denne oppskriften

0 av 5 stjerner basert på 0 anmeldelser

Pinnebrød med marsipan 6

Pinnebrød er genialt å ha med på tur, og ekstra artig å lage sammen med barna! Ekstra godt blir det med marsipan i deigen. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 6 stk.

  • 2,50 dl vann
  • 25 g gjær
  • 2,50 dl flytende margarin eller olje
  • 1 ts salt
  • 75 g Original ODENSE Marcipan 375g
  • 350 g hvetemel

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Rør gjæren ut i lunket vann (maks. 30° C) i en bolle og tilsett flytende margarin, salt, revet marsipan samt halvparten av melet.
  2. Tilsett resten av melet litt av gangen og elt deigen godt.
  3. Dekk bollen med et kjøkkenhåndkle og sett deigen til heving et lunt sted i ca. 1 time.
  4. Etter heving, del deigen i 6-8 like deigemner, og trill hver emne til en lang pølse.
  5. Snurr pølsen rundt en pinne og hold pinnen over et varmt bål eller en varm grill. Dryss på litt melis og kos deg!
  6. Stek i ca. 12 minutter eller til brødene er gjennomstekte og gylne.