Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
20 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
35 minutter
Vurder denne oppskriften

4 av 5 stjerner basert på 63 anmeldelser

Cookies med marsipan og sjokolade 25

Oppskrift på cookies med marsipan og sjokolade fra Odense. Nydelige til påsketuren, eller julefeiringen!

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 25 stk.

  • 150 g smør
  • 150 g brun farin
  • 175 g sukker
  • 1 stk. vaniljestang
  • 1 stk. egg str. M/L
  • 200 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 125 g groftrevet ODENSE Ekte Marsipan
  • 250 g grofthakket ODENSE Mørk Bakesjokolade (både mørk, lys og hvit sjokolade kan brukes)

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Rør sammen romtemperert smør, sukker, brunt sukker og vaniljefrø i en bakebolle. Rør inn egget, deretter hvetemel og bakepulver til en jevn og klumpfri røre. Vend inn hakket marsipan og sjokolade til slutt.
  2. Sett deigen som topper på et stekebrett med bakepapir. Bruk gjerne to spiseskjeer til dette. Trykk de litt flate.
  3. Stekes ved 180 °C varmluft i ca. 16 minutter, eller til de har fått en fin og gyllen farge.

Produkter brukt i oppskriften