Cookies med marsipan og sjokolade 25
Oppskrift på cookies med marsipan og sjokolade fra Odense. Nydelige til påsketuren, eller julefeiringen!
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 25 stk.
- 150 g smør
- 150 g brun farin
- 175 g sukker
- 1 stk. vaniljestang
- 1 stk. egg str. M/L
- 200 g hvetemel
- 1 ts bakepulver
Slik gjør du
Keep screen on
-
Rør sammen romtemperert smør, sukker, brunt sukker og vaniljefrø i en bakebolle. Rør inn egget, deretter hvetemel og bakepulver til en jevn og klumpfri røre. Vend inn hakket marsipan og sjokolade til slutt.
-
Sett deigen som topper på et stekebrett med bakepapir. Bruk gjerne to spiseskjeer til dette. Trykk de litt flate.
-
Stekes ved 180 °C varmluft i ca. 16 minutter, eller til de har fått en fin og gyllen farge.