Julens Marsipanflan 40
Oppskrift på marsipanflan passer fint som en av julens syv slag. Disse er i tillegg veldig enkle å lage, og smaker utrolig godt! Server gjerne med en kopp varm sjokolade eller en varm kopp kaffe.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 40 stk.
- 1 dl sukker
- 1 dl linfrø
- 1 dl sesamfrø
- 2 dl solsikkefrø
- 2 ss havregryn
- 2 ss hvetemel
- 2 ts bakepulver
- 1 stk. egg
- 1,50 dl flytende margarin
Slik gjør du
Keep screen on
-
Bland sammen de tørre ingrediensene. Rasp marsipanen over, og samle deigen til sist med egg og margarin. La deigen hvile i 20 minutter.
-
Fordel deigen med en skje på et stekebrett kledd med bakepapir. Legg et bakepapir over deigtoppene, og rull de flate med en kjevle.
-
Ta av det øverste papiret, og stek de ved 180° C i ca. 8 minutter.