Marengskyss 20
Prøv smakfulle og lekre marengskyss i julen med oppskrift fra Odense. En nydelig liten dessert som passer godt til kaffekoppen.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 20 stk.
- 3 stk. eggehviter
- 0,50 ts eddik
- 150 g melis
- 1,50 ts bakekakao
-
Pynt
-
ODENSE Mini perler 75g
Slik gjør du
Keep screen on
-
Eggehviten piskes stiv med eddik og halvparten av melisen. Marsipanen rives på et rivjern og blandes med resten av melisen og kakaoen. Marsipan- og marengsmassen blandes godt sammen.
-
Massen legges på en bakepapirkledd stekeplate med to spiseskjeer.
-
Stekes ved 150° C i 20-25 min. Avkjøl etter steking.
-
Smelt sjokoladen over vannbad og smør de på bunnen av kakene. Dryss på kakestrøssel før sjokoladen stivner.