Sjokoladecookies med kokos 20
Nydelige sjokoladecookies med kokos er en stor favoritt. Cookiesene består av en nydelig kombinasjon av mørk sjokolade og ekte marsipan, og er pyntet med kokos og hvit sjokoladesaus.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 20 stk.
- 100 g smør
- 175 g rørsukker eller brun farin
- 2 stk. egg
- 75 g hvetemel
- 0,25 ts salt
- 0,50 ts bakepulver
-
Pynt
- 1 dl kokosmel
Slik gjør du
Keep screen on
-
Smelt smør og sjokolade på svak varme. Rør sukker og egg luftig og skummende. Riv marsipan, og vend hvetemel, salt og bakepulver inn. Til slutt vender du sjokoladesmøret inn og setter deigen med skjeer på en bakeplate. Husk god avstand! Stek kakene ca. 8 minutter ved 180 ° C ved varmluft.
-
La kakene kjøle av på en rist. Smelt hvit sjokolade over vannbad. Dyp den ene halvdelen av kakene i sjokoladen. Drys med kokosmel og avkjøl til sjokoladen har stivnet.