Småkaker av ekte marsipan 20
Ekte marsipan er det beste alternativet når man skal steke bakverket. Her finner du oppskriften på småkaker av ekte marsipan fra Odense.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 20 stk.
- 180 g hvetemel
- 100 g kaldt smør
- 1 ss vann
- 1 ts malt kanel
- 0,50 stk. korn fra vaniljestang
-
Pynt
- Evt. melis til pynt
Slik gjør du
Keep screen on
-
Bland ingrediensene og kna til en deig. Sett deigen i kjøleskapet i minst 30 minutter før den rulles ut. Stikk ut i fine fasonger med utstikkere.
-
Kakene stekes midt i ovnen (vanlig over/undervarme) ved 180 °C til de har en gyllen og fin farge, ca. 10 minutter.
-
Etter avkjøling settes de minste kakene sammen med sjokolade. Kakene kan også drysses med melis som pynt.