Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
10 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
20 minutter
Vurder denne oppskriften

1 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Ananas-sandwich med marsipan og kokos 4

En frisk og herlig dessert å servere på sommeren, gjerne med vaniljeis eller frukt på siden. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 4 personer

  • 1 tynne skiver ananas (frisk)
  • 75 g ODENSE Ekte Marsipan (revet)
  • 1 kaffesirup (kokossirup eller akaciehonning kan også brukes)
  • 0,50 dl kokosmel
  • 1 Tilbehør: vaniljeis eller frisk frukt

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Fjern skallen fra ananasen. Skjær 8 tynne skiver og skjær ut kjernen i midten av frukten.
  2. Legg ananasskivene sammen 2 og 2 med reven marsipan imellom skivene.
  3. Sprøyt på litt flytende honning på toppen av de fire sandwichene og dryss med kokos.
  4. Grill de fire sandwichene direkte på grillen i ca. 6 minutter med lukket lokk til de er gylne. Pass på at de ikke blir brent.

Produkter brukt i oppskriften