Ananasvifte med marsipan og kakao 4
Server denne friske desserten på en varm sommerdag, gjerne sammen med vaniljeis eller annen frisk frukt.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 4 personer
- 1 ananas
- kakao
- is eller frisk frukt
Slik gjør du
Keep screen on
-
Del en frisk ananas i fire båter. Ta den ene båten og skjær 10-12 snitt. Husk skjær ikke igjennom, og la skallet være på, fordi det hjelper til med å holde på ananassaften når den kommer på grillen.
-
Skjær 10-15 skiver marsipan og fordel de i ananasfoldene, så det blir en bue. Det som blir til overs av marsipan presses inn, eller skjæres av.
-
Sett ananasbuen i en aluminiumsbakke eller pakk den inn i folie og dryss med kakao.
-
Legg en grillplate/stekebrett på grillen og sett ananasen på denne i ca. 15 minutter, og lukk evnt. lokket på grillen, så den blir sprø og lekker.
-
Server ananasbuen som vist på bildet med vaniljeis eller frisk frukt.