Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
20 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
30 minutter
Vurder denne oppskriften

2 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Frukt på spyd med grillet marsipan 4

Perfekt til en varm sommerkveld utendørs eller som en hilsen fra sommeren midt på vinteren. Oppskriften kan anvendes både i ovn og på hagegrillen.

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 4 personer

  • 1 pære eller eple
  • 2 kiwi eller 1 grønn banan
  • 2 plommer eller friske aprikoser
  • 2 ss honning
  • 0,50 l is

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Frukten skjæres i store terninger. Start med å lage terninger av eple, pære, ananas og melon. Skjær bananen i åtte stykker. Kiwiene skrelles og deles i fire deler. Plommene (eller aprikosene) deles også i fire. Sett det hele på fire grillspyd.
  2. Legg spydene direkte på grillen eller evnt. i en foliebakke og grill 3-4 minutter på hver side. Til sist rives marsipanen over spydene. Drypp deretter med honning.
  3. Tilberedes de i ovnen, legg spydene i et ovnsfast fat, og drypp med honning. Sett fatet i ovnen i 4 minutter på grill. Vend spydene, riv marsipanen over fruktene og la det få 4 minutter til, til marsipanen er gyllen.
  4. Server spydene med en kule is.

Produkter brukt i oppskriften