Frukt på spyd med grillet marsipan 4
Perfekt til en varm sommerkveld utendørs eller som en hilsen fra sommeren midt på vinteren. Oppskriften kan anvendes både i ovn og på hagegrillen.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 4 personer
- 1 pære eller eple
- 2 kiwi eller 1 grønn banan
- 2 plommer eller friske aprikoser
- 2 ss honning
- 0,50 l is
Slik gjør du
Keep screen on
-
Frukten skjæres i store terninger. Start med å lage terninger av eple, pære, ananas og melon. Skjær bananen i åtte stykker. Kiwiene skrelles og deles i fire deler. Plommene (eller aprikosene) deles også i fire. Sett det hele på fire grillspyd.
-
Legg spydene direkte på grillen eller evnt. i en foliebakke og grill 3-4 minutter på hver side. Til sist rives marsipanen over spydene. Drypp deretter med honning.
-
Tilberedes de i ovnen, legg spydene i et ovnsfast fat, og drypp med honning. Sett fatet i ovnen i 4 minutter på grill. Vend spydene, riv marsipanen over fruktene og la det få 4 minutter til, til marsipanen er gyllen.
-
Server spydene med en kule is.