Glutenfrie tilslørte bondepiker med rabarbra 4
En enkel, deilig og glutenfri dessert å servere fylt med rabarbrakompott og marsipan granola av glutenfri havregryn, kokosmel, mandler, honning og marsipan. Denne tar ikke lange tiden!
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 4 personer
-
Rabarbrakompot
- 600 g rabarbra
- 200 g sukker
- 1 sitron (saften)
-
Marsipan granola
- 100 g havregryn (glutenfri)
- 25 g kokosmel
- 50 g mandler (hakkede)
- 2 ss honning
-
Pynt
Slik gjør du
Keep screen on
-
Rabarbrakompott: Skjær rabarbraen i små biter og bland de med sukker og sitronsaft. Ha i en stekepanne og la rabarbramassen surre på lav varme i ca. 20 min.
-
Marsipan-müsli: Bland havregryn, kokos, hakkede mandler, revet marsipan og honning sammen. Fordel massen utover på en stekeplate og stek ved 160 °C varmluft i ca. 15-20 min., til det er gyllent og sprøtt.
-
Finn fram små glass. Varier med lag av rabarbrakompott og med lag av müsli. Pynt med hakket sjokolade.