Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
20 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
35 minutter
Vurder denne oppskriften

0 av 5 stjerner basert på 0 anmeldelser

Grillet fersken med marsipan-softis 4

En herlig dessert å servere på sommerstid. Denne toppes med marsipan-softis som man blander selv. Super godt! 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 4 personer

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Ferskenene deles i to, og stenene fjernes. De grilles over svak varme – bruk gjerne grillens etter varme.
  2. Bringebær røres sammen med melis til en bringebærcoulis, og smakes til med sitronsaft.
  3. Marsipan rives fint på et rivjern, og røres sammen med fløten og isen til det har softiskonsistens.
  4. De grillede ferskenene anrettes med softis oppå, og bringebærcoulis pyntes rundt.

Produkter brukt i oppskriften