Grillet fruktspyd med sjokoladesaus 4
En frisk dessert som passer perfekt på sommeren!
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 4 personer
- 4 stk. Lange grillspyd i tre
- 1 stk. fersken eller nektarin (stor og fast)
- 14 jordbær (store)
Slik gjør du
Keep screen on
-
Trill marsipanen til en avlang pølse, 2-3 cm i diameter og skjær den i 12 like tykke skiver.
-
Skjær ferskenen i fire deler og deretter i terninger, 12 i alt. Sett marsipan, fersken og jordbær på spydene.
-
Hakk sjokoladen og ha den i en gryte sammen med fløte. Varm det opp under konstant omrøring til sjokoladen er smeltet, og sausen er varm. Smak til med peppermynteessens.
-
Grill spydene 2-3 minutter på hver side ved direkte varme.
-
Fordel spydene på asjetter, hell over sjokoladesausen og servèr!