Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
15 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
30 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Grillet tortilla-terte med pære, eple og marsipan 6

En saftig og god tortilla-terte er akkurat det du trenger på en fin sommerkveld. Terten er enkel og rask å lage, og passer godt sammen med en god is. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 6 personer

  • 1 tortillalefse
  • 300 g ODENSE Ekte Marsipan (deretter 50 g til revet marsipan
  • 1 pære
  • 1 eple
  • 1 ss aprikosmarmelade
  • melis

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Legg tortillaen i en rund aluminiumsbakke og fordel aprikosmarmeladen med en skje.
  2. Fjern kjernehuset på pæren og eplet. Skjær tynne skiver av pæren, eplet og 250 g marsipan. Fordel marsipanskivene skiftevis med pære/eple skivene oppå tortillaen.
  3. Rasp de resterende 50 g marsipan over terten og dryss med litt melis.
  4. Legg en grillplate/stekebrett på grillen og sett terten oppå (Grillplaten er med på å styre den kraftige undervarmen). Stek den i ca. 15 minutter med lukket lokk, til marsipanen er sprø.

Produkter brukt i oppskriften