Grillet tortilla-terte med pære, eple og marsipan 6
En saftig og god tortilla-terte er akkurat det du trenger på en fin sommerkveld. Terten er enkel og rask å lage, og passer godt sammen med en god is.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 6 personer
- 1 tortillalefse
- 1 pære
- 1 eple
- 1 ss aprikosmarmelade
- melis
Slik gjør du
Keep screen on
-
Legg tortillaen i en rund aluminiumsbakke og fordel aprikosmarmeladen med en skje.
-
Fjern kjernehuset på pæren og eplet. Skjær tynne skiver av pæren, eplet og 250 g marsipan. Fordel marsipanskivene skiftevis med pære/eple skivene oppå tortillaen.
-
Rasp de resterende 50 g marsipan over terten og dryss med litt melis.
-
Legg en grillplate/stekebrett på grillen og sett terten oppå (Grillplaten er med på å styre den kraftige undervarmen). Stek den i ca. 15 minutter med lukket lokk, til marsipanen er sprø.