Jordbærspyd med myntepesto 4
En sommerdessert som er lett å lage og smaker kjempegodt! Jordbærene er satt på spyd, og lagt på en seng av myntepesto bestående av marsipan, rørsukker, sitronskall og hakket mynte.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 4 personer
- 500 g jordbær
- 4 grillspyd i tre
- 2 ss rørsukker
- 1 ts revet sitronskall
- 4 kvast hakket mynte (frisk)
- mascarpone eller vaniljeis
Slik gjør du
Keep screen on
-
Sett jordbærene på spyd og legg spydene i en aluminiumsbakke. Bland rørsukker, finrevet marsipan, sitronskall og hakket mynte i en skål. Dryss bærene med halvparten av pestoen.
-
Grill jordbærspydene i ca. 5 minutter i ovnen til pestoen er gyllen, eller på en grillplate på grillen, til marsipanen er sprø.
-
Server jordbærspydene straks med rørt mascapone eller vaniljeis, drysset med resten av pestoen.