Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1 timer
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Marsipanmarengs med friske jordbær 8

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 8 personer

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Pisk eggehviten stiv. Tilsett sukkeret, litt av gangen og pisk til marengsen er så stiv at du kan snu bollen opp-ned uten at den renner. Tilsett revet marsipan og vend den forsiktig sammen med marengsen.
  2. Form 8 små runde marengshjerter på en stor stekeplate med stekepapir, eller lag et stort hjerte. Stek marengsen ved 125 °C i ca. 45 minutter. Avkjøles helt.
  3. Pisk fløten til krem og bland den med revet marsipan. Del jordbærene i to, de største deles i fire. Fordel marsipankremen på kakene og lag et hjerte med jordbær.

Produkter brukt i oppskriften