Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
25 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
40 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Melonsuppe & marsipanchips med mynte 4

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 4 personer

  • 1 melon (f.eks. cantaloupe eller galia)
  • 1 liten håndfull mynte (frisk)
  • 1 ss sukker
  • 2 ss rørsukker
  • 1 ss mynte (frisk)

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Skrell melonen og del den i to på midten. Fjern frøene med en skje og skrap kjøttet ut rundt. Del melonen i mindre biter og kjør de i en blender med en liten håndfull med friske mynte, og smak til med 1-2 ss. sukker.
  2. Finhakk 1 ss. mynteblader og bland sammen det med rørsukkeret. Kjær 8 skiver (ca. 0,5 cm) av marsipanrullen. Dryss mynteblandingen på marsipanskivene og press lett med hånden flate, slik at blandingen går litt inn i marsipanens overflate.
  3. Legg marsipanchipsene i en aluminiumsbakke, eller på et dobbelt lag med folie, og stek marsipanchipsene på grillen til de er gylne og sprø. Servèr de sammen med den kalde melonsuppen.

Produkter brukt i oppskriften