Melonsuppe & marsipanchips med mynte 4
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 4 personer
- 1 melon (f.eks. cantaloupe eller galia)
- 1 liten håndfull mynte (frisk)
- 1 ss sukker
- 2 ss rørsukker
- 1 ss mynte (frisk)
Slik gjør du
Keep screen on
-
Skrell melonen og del den i to på midten. Fjern frøene med en skje og skrap kjøttet ut rundt. Del melonen i mindre biter og kjør de i en blender med en liten håndfull med friske mynte, og smak til med 1-2 ss. sukker.
-
Finhakk 1 ss. mynteblader og bland sammen det med rørsukkeret. Kjær 8 skiver (ca. 0,5 cm) av marsipanrullen. Dryss mynteblandingen på marsipanskivene og press lett med hånden flate, slik at blandingen går litt inn i marsipanens overflate.
-
Legg marsipanchipsene i en aluminiumsbakke, eller på et dobbelt lag med folie, og stek marsipanchipsene på grillen til de er gylne og sprø. Servèr de sammen med den kalde melonsuppen.