Panna Cotta a la cappuccino med marsipankjeks 6
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 6 personer
- 4 blad gelatinblader
- 2 dl espresso eller sterk kaffe
- 75 g sukker
- 1 dl kremfløte
- 1 dl marsala (italiensk likør)
- 1,50 dl kremfløte
Slik gjør du
Keep screen on
-
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann i 5 minutter. Smelt gelatinen i den ferskbryggede kaffen. Tilsett sukker og rør til det er oppløst. Hell i fløte, rør rundt og fordel espressoen i 6-8 små glass.
-
Sett glassene på kjøl i minimum 2 timer til espressoen er stivnet.
-
Hakk sjokoladen. Varm fløten opp til kokepunktet, ta gryten av varmen og smelt sjokoladen oppi. Bland med Marsala og la det avkjøles litt.
-
Fordel sjokoladekremen i glassene med espresso og sett dem tilbake på kjøl i minimum 3 timer til kremen er stivnet.
-
Rull marsipanen ut til ca. 3-4 mm tykkelse og stikk ut 6-8 hjerter. Stek til de er sprøe ved 200° C i ca. 6 minutter og avkjøl. Pynt glassene med hjertechips og server.