Sjokolademousse i tre lag 4
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 4 personer
-
Mørk sjokolademousse
- 0,50 dl kremfløte
- 0,50 dl kremfløte (piskes til fløteskum)
-
Lys sjokolademousse
- 0,50 dl kremfløte
- 0,50 dl kremfløte (piskes til fløteskum)
-
Hvit sjokolademousse
- 0,50 dl kremfløte
- 0,50 dl kremfløte (piskes til fløteskum)
-
Pynt
- 4 pasjonsfrukt
- rød skogsyre
Slik gjør du
Keep screen on
-
Mørk sjokolademousse: Hakk sjokoladen og ha den i en skål. Kok opp fløte og hell den over sjokolade. Pisk godt sammen, og la den stå inntil den blir romtemperert.
-
Pisk fløte til krem og vend det inn i sjokolademassen. Fordel så sjokolademoussen i bunnen av fire glass. Sett glassene i kjøleskap eller fryser inntil den mørske sjoklademoussen har satt seg.
-
Lys sjokolademousse og hvit sjokolademousse lages på samme måte. Glassene settes på kjøl mellom hvert lag. Glassene kan gjerne stå på kjøl til dagen etter, så hele desserten kan forberedes dagen i forveien.
-
Innen servering: skjær pasjonsfruktene i to og fordel innmaten i de fire glassene. Pynt evt. med røde syreblader.