Hjemmelagde kokosboller 20
Unn deg noe ekstra godt og lag hjemmelagde kokosboller. Topp gjerne bollene med kokosflak til slutt.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 20 stk.
- 300 g sukker
- 1 dl vann
- 150 g eggehviter
Slik gjør du
Keep screen on
-
Marsipanbunn: En pakke marsipan skjæres i 30 skiver og legges på et stekebrett med bakepapir og stekes ved 180 °C i 5-8 minutter.
-
Fyll: 300 g sukker og 1 dl vann kokes opp i 2 minutter. Sukkerlaken er klar når den er "gyllen i kanten". 150 g eggehvite piskes lett og sukkerlaken tilsettes langsomt. Kokosbollefyllet piskes stivt med en håndmikser ved middel hastighet i ca. 15 minutter.
-
Kokosbollefyllet sprøytes på marsipanbunnene med en sprøytepose. Deretter pensles kokosbollene med smeltet mørk overtrekk. Strø på med kokos innen sjokoladen stivner om ønskelig.