Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
40 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1 timer
Vurder denne oppskriften

0 av 5 stjerner basert på 0 anmeldelser

Skremmende Popcakes 20

Har du rester av kake eller muffins liggende? Frykt ikke, for de kan nemlig brukes til å lage Skremmende Popcakes, som passer perfekt til Halloween! Disse er enkle å lage, og morsomme å pynte. Det er kun fantastien som kan stoppe deg. Fristende for både barn og voksne! 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 20 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Smuldre opp kaken i en bolle. Tilsett raspet marsipan, smeltet sjokolade( gjem 25 gram til trinn 2) og fløteost. Rør det sammen til en fast masse og smak til med rom-essens. Sett massen i kjøleskapet til den er fast i konsistensen. Trill massen til kuler på størrelse med en kjærlighet på pinne.
  2. Dypp spissen av pinneene i smeltet sjokolade og stikk de inn i kakekulene. Stikk pinnene ned i en bit med oasis eller en kopp med sukker, slik at de står stødig. Sett pinnenene kaldt til sjokoladen er stivnet slik at pinnen sitter helt fast.
  3. Dypp kulene i overtrekksjokolade og drei de rundt, så sjokoladen som blir til overs renner av, før de settes tilbake i oasisen. Pynt kulene etter egen fantasi innen sjokoladen stivner.
  4. Edderkopper: Dryss popcaken med lakriskrymmel innen sjokoladen stivner, og lag tre hull med et trespyd på hver side. Stikk noen små stykker lakrissnøre i hullene som ben, og sett de på et stykke stekepapir.

Produkter brukt i oppskriften