Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1 timer
Vurder denne oppskriften

2 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Søte sprøe spøkelser 20

Server disse søte sprøe spøkelsene på årets halloween feiring. Laget av hvit sjokolade og marsipan med deilig, søt marengstopping. Denne oppskriften krever svært få ingredienser og er enkle å lage. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 20 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Pisk eggehvitene luftige og stive. Tilsett sukkeret i litt av gangen under pisking. Pisk til marengsen er helt stiv! Hakk sjokoladen og vend den forsiktig inn i marengsblandingen.
  2. Skjær marsipanen i 20 skiver (ca. 0,5 cm tykke) og legg de på en stekeplate med bakepapir.
  3. Fyll massen i en plastpose (eller sprøytepose) og klipp av et hjørne. Sprøyt massen ut på marsipanen som en spiral. Sett i 2 sølvkuler som øyne.
  4. Stek spøkelsene ved 120 °C i ca. 45 min. La de avkjøle seg i 5 min.

Produkter brukt i oppskriften