Søte sprøe spøkelser 20
Server disse søte sprøe spøkelsene på årets halloween feiring. Laget av hvit sjokolade og marsipan med deilig, søt marengstopping. Denne oppskriften krever svært få ingredienser og er enkle å lage.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 20 stk.
- 3 eggehviter
- 225 g sukker
-
Pynt
- sølvkuler eller
Slik gjør du
Keep screen on
-
Pisk eggehvitene luftige og stive. Tilsett sukkeret i litt av gangen under pisking. Pisk til marengsen er helt stiv! Hakk sjokoladen og vend den forsiktig inn i marengsblandingen.
-
Skjær marsipanen i 20 skiver (ca. 0,5 cm tykke) og legg de på en stekeplate med bakepapir.
-
Fyll massen i en plastpose (eller sprøytepose) og klipp av et hjørne. Sprøyt massen ut på marsipanen som en spiral. Sett i 2 sølvkuler som øyne.
-
Stek spøkelsene ved 120 °C i ca. 45 min. La de avkjøle seg i 5 min.