Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
4 timer
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Hvit sjokoladeis i bakt hjerte 6

Oppskrift på hvit sjokoladeis i hjerte. Overrask din kjære med denne fine og hjemmelagede gaven på Valentine's eller til bursdagen!

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 6 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Pisk eggehviten stiv, pisk i sukkeret, litt av gangen og pisk til marengsen er så stiv at du kan snu bollen opp-ned.
  2. Varm fløten opp til kokepunktet og smelt sjokoladen i. Avkjøl fløten i kjøleskapet og pisk den deretter forsiktig lett og luftig. Vend forsiktig marengsen sammen med fløten, og smak evnt. til med limoncello.
  3. Fordel isen i små hjerteformer og sett de i fryseren i ca. 3 timer. Isen skal være frossen, men ikke steinhard.
  4. Sprøyt kransekakemassen ut i små hjerter på en stekeplate og stek de ved 200°C i ca. 8 minutter. Avkjøles på rist.
  5. Anrett isen i de stekte hjertene og pynt evnt. med friske bringebær.

Produkter brukt i oppskriften