Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
35 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
5 timer
Vurder denne oppskriften

4 av 5 stjerner basert på 3 anmeldelser

Adventskake 10

Deilig adventskake til dine julegjester. Denne adventskaken består av nydelig kirsebærsaus, marsipan og nougat. Den kan enkelt pyntes og bare fantasien setter grenser for valg av topping og tilbehør til denne kaken. En stor favoritt på kakebordet! 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 10 personer

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Rør smør, sukker og marsipan sammen.
  2. Pisk eggene i, ett av gangen. Tilsett kardemomme, vaniljesukker og appelsinskall, og pisk til eggemassen er kremet.
  3. Bland hvetemel og bakepulver i deigen, og rør i tørket frukt og valnøtter til sist.
  4. Pynt med smeltet sjokolade eller melis.

Tips!

Hell deigen i en smurt springform (20 - 24 cm) og stek den ved 160° C i ca. 1 time.

Produkter brukt i oppskriften