Adventskake 10
Deilig adventskake til dine julegjester. Denne adventskaken består av nydelig kirsebærsaus, marsipan og nougat. Den kan enkelt pyntes og bare fantasien setter grenser for valg av topping og tilbehør til denne kaken. En stor favoritt på kakebordet!
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 10 personer
- 1 glass kirsebærsaus
- 2,50 dl kremfløte
-
Pynt
Slik gjør du
Keep screen on
-
Rør smør, sukker og marsipan sammen.
-
Pisk eggene i, ett av gangen. Tilsett kardemomme, vaniljesukker og appelsinskall, og pisk til eggemassen er kremet.
-
Bland hvetemel og bakepulver i deigen, og rør i tørket frukt og valnøtter til sist.
-
Pynt med smeltet sjokolade eller melis.
Tips!
Hell deigen i en smurt springform (20 - 24 cm) og stek den ved 160° C i ca. 1 time.