Julebiscotti 15
En italiensk favoritt du kan nyte til kaffen, med en herlig kombinasjon av ODENSE marsipan for å gi en ekstra god julefølelse. Julebiscottien er enkel å lage og elsket av mange. Denne oppskriften er beregenet til 15 personer, og derfor helt super å servere gjestene i romjulen. Disse kan også fint nytes utenom julen.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 15 stk.
- 250 g hvetemel
- 250 g sukker
- 3 stk. egg
- 150 g mandler
- 5 g bakekakao
- 0,50 ts bakepulver
- 2 ss vaniljesukker
Slik gjør du
Keep screen on
-
Bland alt det tørre i en bolle, tilsett deretter mandlene.
-
Så smuldrer du marsipanen inn i deigen og tilsetter pisket egg for å binde deigen sammen.
-
Del deigen i tre like deler og trill de i lange pølser på ca. 4 cm bredde (deigen skal være klissete) og legg de på et stekebrett med bakepapir. Stek kakene midt i ovnen ved 175 °C i ca. 20 minutter
-
Skjær kakene på skrå og legg de enkeltvis på en stekeplate med bakepapir. Nå skal de stekes på nytt ved 150 °C i ca. 15 minutter til de er helt tørre. Avkjøles helt, og oppbevares i en kake-eske med lokk.