Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
20 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
1 timer
Vurder denne oppskriften

4 av 5 stjerner basert på 7 anmeldelser

Julebiscotti 15

En italiensk favoritt du kan nyte til kaffen, med en herlig kombinasjon av ODENSE marsipan for å gi en ekstra god julefølelse. Julebiscottien er enkel å lage og elsket av mange. Denne oppskriften er beregenet til 15 personer, og derfor helt super å servere gjestene i romjulen. Disse kan også fint nytes utenom julen. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 15 stk.

  • 250 g hvetemel
  • 250 g sukker
  • 3 stk. egg
  • 150 g mandler
  • 5 g bakekakao
  • 0,50 ts bakepulver
  • 2 ss vaniljesukker

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Bland alt det tørre i en bolle, tilsett deretter mandlene.
  2. Så smuldrer du marsipanen inn i deigen og tilsetter pisket egg for å binde deigen sammen.
  3. Del deigen i tre like deler og trill de i lange pølser på ca. 4 cm bredde (deigen skal være klissete) og legg de på et stekebrett med bakepapir. Stek kakene midt i ovnen ved 175 °C i ca. 20 minutter
  4. Skjær kakene på skrå og legg de enkeltvis på en stekeplate med bakepapir. Nå skal de stekes på nytt ved 150 °C i ca. 15 minutter til de er helt tørre. Avkjøles helt, og oppbevares i en kake-eske med lokk.

Produkter brukt i oppskriften