Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
45 minutter
Vurder denne oppskriften

3 av 5 stjerner basert på 8 anmeldelser

Baileyskuler med Daim 60

Hjemmelagde Baileyskuler med Daim er en nydelig konfekt som krever få ingredienser. Baileyskuler med daim er ypperlige å servere med kaffe og vil være en stor favoritt blant gjestene. Disse er også supre å gi i gave til en man er glad i. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 60 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Begynn med å grovhakke Daimsjokoladen.
  2. Ha marsipanen i en stor bakebolle. Elt inn Baileysen, spe på med litt og litt av gangen. Smak evt. til med mer Baileys om ønskelig. Ha halvparten av den hakkede Daimsjokoladen i sammen med marsipanmassen og bland det god sammen. Trill små kuler og sett de i kjøleskapet i 15 min.
  3. Temperér sjokoladen med vannbad, se den Søte Skolen for tips til hvordan lykkes med temperering. Dypp kulene i sjokoladen. Legg kulene på et bakepapir og dryss resten av Daimsjokoladen over. Sett deretter baileyskulene i kjøleskapet. Når sjokoladen har satt seg er de klare til å nytes!

Produkter brukt i oppskriften