Baileyskuler med Daim 60
Hjemmelagde Baileyskuler med Daim er en nydelig konfekt som krever få ingredienser. Baileyskuler med daim er ypperlige å servere med kaffe og vil være en stor favoritt blant gjestene. Disse er også supre å gi i gave til en man er glad i.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 60 stk.
- 4 ss Baileys
- 200 g Daim
Slik gjør du
Keep screen on
-
Begynn med å grovhakke Daimsjokoladen.
-
Ha marsipanen i en stor bakebolle. Elt inn Baileysen, spe på med litt og litt av gangen. Smak evt. til med mer Baileys om ønskelig. Ha halvparten av den hakkede Daimsjokoladen i sammen med marsipanmassen og bland det god sammen. Trill små kuler og sett de i kjøleskapet i 15 min.
-
Temperér sjokoladen med vannbad, se den Søte Skolen for tips til hvordan lykkes med temperering. Dypp kulene i sjokoladen. Legg kulene på et bakepapir og dryss resten av Daimsjokoladen over. Sett deretter baileyskulene i kjøleskapet. Når sjokoladen har satt seg er de klare til å nytes!