Barnas havregrynskuler 40
Barnas havregrynskuler er en stor favoritt hos både store og små. Med lite tid til overs i hverdagen er også disse superenkle å lage og er ferdige på bare 30 minutter. Alt du trenger er Odense ekte marsipan, smør, melis, havregryn, bakekakao og vann. Kulene kan pyntes med valgfritt strøssel og smaker også nydelig helt alene.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 40 stk.
- 75 g smør
- 1 dl melis
- 160 g havregryn
- 2 ts bakekakao
- 0,50 dl vann
-
Pynt
-
200 g
Slik gjør du
Keep screen on
-
Riv marsipanen på et rivjern.
-
Skjær smøret i mindre stykker. Bland melis, havregryn, smør og marsipan i en skål. Rør kakaoen ut i vannet og helle det oppi skålen. Kna godt sammen med rene hender.
-
Rull til kuler og dypp de i temperert sjokolade etter anvisning på pakken. Hvis du vil bruke ispinner av tre, stikk disse inn i kulene før de dyppes i sjokolade. Pynt kulene med strøssel etter eget ønske innen sjokoladen stivner helt.
-
Legg kulene i en luft-tett boks i kjøleskapet. Etter 3-4 timer i kjøleskap er de klare til å spises!