Blåbærkonfekt 20
Skal du ha gjester på besøk i julen er blåbærkonfekt et perfekt alternativ til dessert eller til kaffebesøket. Ikke bare er de nydelige på smak, men også et fryd for øye. Blåbærkonfekten er også superenkel å lage og består av Odense ekte marsipan, bær og Odense mørk bakesjokolade.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 20 stk.
- 1 ss solbærsyltetøy , blendet
Slik gjør du
Keep screen on
-
Kok opp bærene med honning, la de avkjøle og bland med mandelmassen. Smak til så du får ønsket smak og konsistens. Pass på så den ikke blir for bløt! Massen kan med fordel lages dagen i forveien.
-
Skjær massen i passende store biter og rull til kuler.
-
Temperer sjokoladen etter anvisning på pakken, og dypp kulene i sjokoladen. Pynt frysetørkede bringebær inne sjokoladen stivner.