Chili-nougatkonfekt 25
Lag disse lekre chili-nougatkonfektene og server dine gjester. Oppskriften er beregnet til 25 stk konfekt og består av Odense nougat, finrevet appelsinskall, knust chilli etter smak, kanel og mørk sjokolade. Chili-nougatkonfekt er dekorert med Odense gullstøv som enkelt kan påføres med børste eller pensel for et flott resultat.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 25 stk.
- 4 stk. finrevet skall av 4 økologiske appelsinskall
- 1 knivspiss knust chilli etter smak
- 0,50 ts kanel , malt
-
300 g
-
Pynt
-
evt. ODENSE Gullstøv 5 g
Slik gjør du
Keep screen on
-
Nougaten raspes grovt, og blandes med chili, kanel og appelsinskall. Den bløte massen legges i en form (ca. 14 x 10 cm), så den er ca. 2 cm i høyden. Sett formen i fryseren i ca. en halv time.
-
Ta formen ut av fryseren og skjær den i firkantede ruter. Sett rutene i kjøleskapet mens du tempererer sjokoladen. Når sjokoladen er klar, trekkes rutene med sjokoladen og legges på et bakepapir til tørk.
-
Dryss på med pynt på toppen innen sjokoladen stivner.