Espressotrøfler 24
Konfekt er en lekker liten munnfull man enkelt kan servere til gjester og besøkende i julen. For hva er vel jul uten konfekt? Disse Nydelige espressotrøflene er enkle å lage og består av Odense mørk sjokolade, kremfløte, espresso eller sterk kaffe, Odense marsipan og Odense melkesjokolade.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 24 stk.
- 0,75 dl kremfløte
- 1 ss espresso eller meget sterk kaffe
Slik gjør du
Keep screen on
-
Hakk den mørke sjokoladen og smelt den etter anvisning på pakken.
-
Tilsett kremfløte og espresso. Rør godt sammen og set massen i kjøleskapet til den er avkjølt.
-
Rull marsipanen ut til en stor firkant, ca. 0,5 - 1 cm.
-
Fordel trøffelmassen jevnt utover den ene halvdelen av marsipanen og legg den andre halvdelen oppå.
-
Sett marsipanen i kjøleskapet til den er kald.
-
Smelt den lyse sjokoladen etter anvisning på pakken. Marsipan kuttes i små terninger og dyppes i den lyse sjokoladen. Legg bitene på bakepapir til sjokoladen er stivnet.