Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
20 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
30 minutter
Vurder denne oppskriften

0 av 5 stjerner basert på 0 anmeldelser

Espressotrøfler 24

Konfekt er en lekker liten munnfull man enkelt kan servere til gjester og besøkende i julen. For hva er vel jul uten konfekt? Disse Nydelige espressotrøflene er enkle å lage og består av Odense mørk sjokolade, kremfløte, espresso eller sterk kaffe, Odense marsipan og Odense melkesjokolade. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 24 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Hakk den mørke sjokoladen og smelt den etter anvisning på pakken.
  2. Tilsett kremfløte og espresso. Rør godt sammen og set massen i kjøleskapet til den er avkjølt.
  3. Rull marsipanen ut til en stor firkant, ca. 0,5 - 1 cm.
  4. Fordel trøffelmassen jevnt utover den ene halvdelen av marsipanen og legg den andre halvdelen oppå.
  5. Sett marsipanen i kjøleskapet til den er kald.
  6. Smelt den lyse sjokoladen etter anvisning på pakken. Marsipan kuttes i små terninger og dyppes i den lyse sjokoladen. Legg bitene på bakepapir til sjokoladen er stivnet.

Produkter brukt i oppskriften