Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
30 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Julehjerter av marsipan 10

La disse søte julehjertene bli endel av årets juleverksted! Disse lekre fristelsene er pene å se på, men også gode å spise og enkle å lage! Bare fantasien kan sette grenser for hvordan disse skal pyntes. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 10 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Ta marsipanen ut av pakningen. Legg et bakepapir på benken, hvor du skal kjevle marsipanen ut. Bruk den hjerte formede pepperkakeformen til å lage marsipan hjerter. Du kan selvfølgelig bruke andre former om ønskelig.
  2. Temperer sjokoladen og pynt hjertene før sjokoladen stivner helt. For hjelp med temperering av sjokolade kan du se under fanen ”Den søte skolen”, eller du kan se baksiden av sjokoladepakningen.
  3. Du kan pynte hjertene med sjoko-hjerter, eller annen pynt du finner passende. Du kan også bruke konditorfarge til å farge den hvite sjokoladen om ønskelig.

Produkter brukt i oppskriften