Kaffe Latte konfekt 30
Deilig Kaffe Latte konfekt er herlig nytelse å servere gjestene sine. Perfekt til kaffen eller som en liten dessert. Oppskriften gir rundt 30 konfekt med god smak av marsipan, kaffe og sjokolade.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 30 stk.
- 0,50 dl kremfløte
- 2 ss meget sterk kaffe
- 1 ts pulverkaffe eller finmalet kaffe
Slik gjør du
Keep screen on
-
Dekk en brødform (ca. 10 x 30 cm) med bakepapir. Rull ut marsipanen og dekk hele bunnen i brødformen med den. Trykk den godt ut i kantene.
-
Hakk opp den mørke sjokoladen fint. Kok opp fløten, sett kjelen til siden og tilsett den hakkede sjokoladen. La det stå til sjokoladen er smeltet, og rør rundt. Tilsett den varme kaffen og de malte bønnene.
-
Hell massen over marsipanen og bank formen ned i bordet så overflaten glattes. Sett formen i kjøleskapet til den er fast, gjerne til dagen etter. Ta formen ut av kjøleskapet og la den temperere i 20 min.
-
Ta kaken ut av formen med å trekke den opp i papiret. Temperér den hvite sjokoladen og hell den ut over massen i formen som et stripet/rustikt mønster. La den hvite sjokoladen stivne og skjær f.eks. i trekanter eller firkanter.