Kaffekonfekt 24
Herlige hjemmelagde kaffekonfekt er en storfavoritt som er enkel å lage. Våre kaffekonfekt består av en nydelig kombinasjon av hakkede kirkebær, sjokolade, marsipan og kaffe og er en fin liten godbit å servere til gjester. Kaffekonfekten dyppes tilslutt i smeltet sjokolade før den pyntes med en hel kaffebønne.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 24 stk.
- 2 ss hakkede amarenabær kirsebær
- 2 ss sterk kaffe
- 3 ss melis
-
200 g
- 24 stk. hele kaffebønner
Slik gjør du
Keep screen on
-
Elt sammen hakkede kirsebær og sjokolade med marsipanen, kaffe og melis eller mandelmel. Sett massen i kjøleskapet til den er blitt kald. Rull massen til en rull og skjær opp ca. 24 like store biter som trilles til kuler. Trykk de lett i midten og sett de tilbake i kjøleskapet til sjokoladen er klar.
-
Smelt sjokoladen etter anvisning på pakken. Dypp marsipankulene i sjokoladen og legg på et stykke bakepapir til tørk. Pynt med en hel kaffebønne innen sjokoladen tørket helt.