Kirsebærkyss 18
Unn deg noe godt i helgen med Kirsebærkyss konfekt. Bærene kombinert med marsipan og sjokolade skaper en god smaksopplevelse du sent vil glemme. Raskt, enkelt og utrolig godt!
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 18 stk.
- 0,50 dl amarenabær gjerne kirsebær og saft
- melis
- 18 avdryppede amarenabær , kirsebær
-
150 g
Slik gjør du
Keep screen on
-
Elt marsipanen sammen med finhakkede bær og laken bærene ligger i, sammen med melis. Trill marsipanen til en pølse og skjær den i 18-20 like store skiver. Legg et helt bær i midten og trill til en kule.
-
La kulene ligge å tørke en stund på bakepapir. Smelt sjokoladen etter anvisning på pakken, og dypp kulene i sjokoladen. La kulene igjen ligge til tørk, men husk pynte kulene med ønsket pynt innen sjokoladen tørket helt.