Kokos-marsipanbar 10
Kokos-marsipanbar er en superenkel og nydelig konfekt som består av Odense ekte marsipan, kokosmel, Odense mørk bakesjokolade og ristede kokosflak. Kokos-marsipanbar tar deg knappe 30 minutter å lage og ser lekre ut både som dessert servert med is eller til kaffeselskapet.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 10 stk.
- 50 g kokosmel
- Ristede kokosflak
Slik gjør du
Keep screen on
-
Bland marsipan og kokosmel i bakebollen, og elt det godt sammen.
-
Bruk en kjevle or rull ut marsipanen til den har en tykkelse på ca. 1,5 cm. Form rektangler på ca. 2x5 cm.
-
Varm en stekepanne og rist den revne kokosen forsiktig.
-
Temperer sjokoladen (se anvisning på pakken eller se Den Søte Skolen for tips til hvordan lykkes med temperering). Dypp marsipanstykkene i sjokoladen og legg dem på et brett med plastfolie. Du kan også pensle på sjokoladen om du syns det er lettere. Pynt med ristet kokos innen sjokoladen stivner helt.
-
Sett brettet med marsipanbarene til avkjøling i kjøleskapet.