Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
30 minutter
Vurder denne oppskriften

0 av 5 stjerner basert på 0 anmeldelser

Kokos-marsipanbar 10

Kokos-marsipanbar er en superenkel og nydelig konfekt som består av Odense ekte marsipan, kokosmel, Odense mørk bakesjokolade og ristede kokosflak. Kokos-marsipanbar tar deg knappe 30 minutter å lage og ser lekre ut både som dessert servert med is eller til kaffeselskapet. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 10 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Bland marsipan og kokosmel i bakebollen, og elt det godt sammen.
  2. Bruk en kjevle or rull ut marsipanen til den har en tykkelse på ca. 1,5 cm. Form rektangler på ca. 2x5 cm.
  3. Varm en stekepanne og rist den revne kokosen forsiktig.
  4. Temperer sjokoladen (se anvisning på pakken eller se Den Søte Skolen for tips til hvordan lykkes med temperering). Dypp marsipanstykkene i sjokoladen og legg dem på et brett med plastfolie. Du kan også pensle på sjokoladen om du syns det er lettere. Pynt med ristet kokos innen sjokoladen stivner helt.
  5. Sett brettet med marsipanbarene til avkjøling i kjøleskapet.

Produkter brukt i oppskriften