Konfekt på pinne 15
Imponer dine gjester med denne nydelige konfekten. Konfekt på pinne er en lekker dessert som både ser fantastisk ut og smaker nydelig. For å oppnå et variert og lekkert utseende kan man pynte med ulike varianter av Odense støv i bronse, gull, sølv og rosa, eller mini perler som også er vist på bilde over.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 15 stk.
- kokosmel
Slik gjør du
Keep screen on
-
Kjevle ut marsipanen til den er ca. 2,5 cm. Bruk litt melis under utkjevling, slik at den ikke sitter fast på benken eller kjevlen.
-
Trykk ut 15 sirkler med en utstikker eller et glass med en diameter på 6 cm.
-
Temperer sjokoladen etter anvisning på pakken. Stikk en trepinne inn hver marsipansirkel, dypp i den smeltede sjokoladen .
-
Pynt etter eget ønske inne sjokolade stivner helt.