Konfekt Swirlies 15
Konfekt swirlies kommer til å imponere gjestene til jul! Swirlies-kulene er laget av klassisk marsipan sammen med et flott overtrekk av hvit og mørk sjokolade. Har du lyst til å prøve flere varianter kan du bruke vår kokos- eller lakrismarsipan. Man kan også tilsette litt frisk smak, ved å blande inn litt appelsinsaft eller Kahlua i den klassiske marsipanen, før du triller kuler av den.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 15 stk.
Slik gjør du
Keep screen on
-
Marsipanen trilles til kuler i ønsket størrelse. Temperer sjokoladen hver for seg.
-
Ha den hvite sjokoladen i en skål. Ha den mørke sjokoladen i noe det er enkelt å helle fra. Lag et rutemønster med den mørke sjokoladen over den hvite sjokoladen.
-
Fest grillpinner, tannpirker eller liknende i marsipankulene. Pass på de sitter godt! Dypp så marsipankulene helt i bollen med den hvite og mørke sjokoladen. Når du skal løfte marsipankulene opp vrir du samtidig på pinnen. Da skal du få en swirleffekt!
-
La sjokoladen tørke helt før du tar ut pinnen. Et triks er å la de henge opp ned fra en snor el. Slik at de beholder de fine spissene sine.