Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
20 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
45 minutter
Vurder denne oppskriften

4 av 5 stjerner basert på 12 anmeldelser

Konfektjuletrær 12

Konfektjuletrær en en konfekt som passer perfekt å lage i julen med venner og familie. Oppskriften består av kun 3 enkle ingredienser: Odense ekte marsipan, Nougat og Mørk bakesjokolade. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 12 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Kjøl ned nougaten i kjøleskapet i 1 time. Skjær til marsipan slik at du får den samme dimensjon som nougat. Skjær så tynne "plater" av marsipan og nougat og legg lagvis på hverandre. Begynn og avslutt med et lag av marsipan.
  2. Skjær så i trekantede stykker. Dypp "treet" i temperert sjokolade og dryss på melis.

Produkter brukt i oppskriften