Konfektkalender 24
Prøv en ny variant av årets julekalender ved å lage denne Konfektkalenderen. En god og saftig konfekt med marsipan hver dag sikrer en herlig oppvarming til julen. Form og utseende er frivillig, så her er det bare å være kreativ.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 24 stk.
- 1 stk. skallet fra økologiske sitron
-
ODENSE Melkesjokolade eller
-
ODENSE Hvit Bakesjokolade til å skrive tallene med
Slik gjør du
Keep screen on
-
Elt marsipanen sammen med raspet appelsinskall og form til 24 små firkanter eller andre former. Bruk gjerne utsikker.
-
Temperer sjokoladen etter anvisning på pakken og dypp marsipanbitene i den smeltede sjokoladen og legg de til tørk på bakepapir.
-
Rør sammen melisglasur av melis og vann. Farg halvparten av melisglasuren med rør konditorfarge. Lag et kremmerhus av papir eller bruk en sprøytepose når du skriver tallene på konfekten.