Konfektsnitter med tranebær 30
Server konfektsnitter med tranebær til gjestene denne julen. De er fantastiske på smak, og oppskriften gir ca. 30 stk. Tranebær kombinert med deilig ODENSE marsipan og sjokolade skaper en uimotståelig fristelse.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 30 stk.
- 100 g tranebær
- 50 g mandler
- 1,50 dl kremfløte
Slik gjør du
Keep screen on
-
Hakk tranebærene og ta en liten håndfull til side for pynt. Bland resten sammen med marsipanen. Rull marsipanen ut til en stor firkant (18 x 25 cm) og legg den i bunnen av en form.
-
Skold mandlene og hakk de fint. Hakk sjokoladen for seg selv.
-
Varm opp fløten og hell den over sjokoladen i en skål. Rør rundt til sjokoladen er helt smeltet, og rør inn mandlene.
-
Fordel sjokoladeblandingen over marsipanen og sett den på kjøl i minst 2 timer.
-
Smelt den hvite sjokoladen. Snu marsipanen ut av formen, slik at sjokoladetrøffelen ligger ned.
-
Fordel den hvite sjokoladen over marsipanen, dryss på med resten av tranebærene, og sett den på kjøl igjen til den skal serveres. Skjæres i fine konfektstykker innen servering. Konfekten bør oppbevares på kjøl i en lukket boks.