Lakrisdrømmer 20
Lakrisdrømmer er en enkel og nydelig konfekt å servere til gjester i julen. Oppskriften består av Odense marsipan, kirkebærlikør, Odense lakris knas og hvitsjokolade. For å oppnå et flott utseende er de også dekket av herlig lakrispulver.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 20 stk.
- 2 cl kirsebærlikør
- lakrispulver til at rulle i
Slik gjør du
Keep screen on
-
Elt marsipanen med Kirsebærlikøren. Trill marsipanen ut til ca. 20 like stor kuler, og sett kulene kaldt inntil videre.
-
Smelt sjokoladen etter anvisning på pakken og helle lakrispulveret over i en liten skål. Dypp marsipankulene i sjokoladen og legg de på et stykke bakepapir slik at de tørker litt. Rull kulene i lakrispulveret innen sjokoladen tørket helt.
-
Sett konfekten kaldt til sjokoladen er tørket helt og server!