Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
40 minutter
Vurder denne oppskriften

4 av 5 stjerner basert på 4 anmeldelser

Lakrisdrømmer 20

Lakrisdrømmer er en enkel og nydelig konfekt å servere til gjester i julen. Oppskriften består av Odense marsipan, kirkebærlikør, Odense lakris knas og hvitsjokolade. For å oppnå et flott utseende er de også dekket av herlig lakrispulver. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 20 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Elt marsipanen med Kirsebærlikøren. Trill marsipanen ut til ca. 20 like stor kuler, og sett kulene kaldt inntil videre.
  2. Smelt sjokoladen etter anvisning på pakken og helle lakrispulveret over i en liten skål. Dypp marsipankulene i sjokoladen og legg de på et stykke bakepapir slik at de tørker litt. Rull kulene i lakrispulveret innen sjokoladen tørket helt.
  3. Sett konfekten kaldt til sjokoladen er tørket helt og server!

Produkter brukt i oppskriften