Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
15 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
35 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Mandelkonfekt 30

Herlig mandelkonfekt i lys og mørk variant. Elt sammen marsipan, sukker og honning før du tilsetter litt og litt av eggehviten. Deretter formes massen til fine kuler før de dekoreres med hele mandler. For mørk variant blandes kakao inn i marsipanen før de andre ingrediensene blandes sammen. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 30 stk.

  • Lys konfekt, 15 stk

  • 100 g sukker
  • 1 ts honning
  • 1 stk. eggehvite
  • 50 g mandler
  • Mørk konfekt, 15 stk.

  • 5 g kakao
  • 100 g sukker
  • 1 ts honning
  • 1 stk. eggehvite
  • 50 g mandler

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Marsipan, sukker og honning eltes sammen. Tilsett eggehviten, litt av gangen.
  2. Form massen til kuler og dekorer med hele mandler.
  3. Stekes ved 180° C i 15-17 min.

Tips!

For mørk mandelkonfekt, knas 5 g kakao sammen med marsipanen før øvrige ingredienser tilsettes.

Produkter brukt i oppskriften