Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
10 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
45 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Marsipan-Reinsdyr 15

Søte Marsipan-Reinsdyr er en herlig godbit man kan ha til juletider som både pynt og snacks. Prøv gjerne med Odense Pastell Perler som nese, og små kringler til gevir. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 15 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Trill marsipanen til kuler i passende størrelse. Monter kulene på hver sitt trespyd.
  2. Temperer den mørke sjokoladen. Se Den Søte Skolen til tips til hvordan å lykkes med temperering. Dypp deretter marsipankulene i sjokoladen. Ha resten av den mørke sjokoladen i en sprøytepose.
  3. Monter kringler som horn på kulene. Disse bør knekkes til på forhånd! Bruk den mørke sjokoladen som lim til feste de på.
  4. Temperer den hvite sjokoladen. Lag øyne og nese på kulene med den hvite sjokoladen. Andre typer strøssel eller pynt kan også monteres på etter eget ønske.

Produkter brukt i oppskriften