Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
15 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
20 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Marsipankuler med fiken 20

Skal du ha kaffegjester er disse konfektene helt perfekte å servere. Marsipankuler med fiken består av Odense marsipan, tørket fiken og mørk sjokolade. Vi har valgt å pynte med sølvkuler og Odense Bronze crunch for et fint resultat, men her kan man være kreativ og pynte med hva man måtte ha liggende i skapet. 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 20 stk.

  • 150 g
  • 5 stk. fiken , tørret
  • 200 g
  • Pynt

  • sølvkugler eller

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Smelt sjokoladen etter anvisning på pakken. Skjær en fiken i fire båter og skrap ut kjøttet. Kna fikenkjøttet sammen med marsipanen.
  2. Rull marsipanen i små kuler og dypp i den smeltede sjokoladen. Legg kulene på bakepapir til tørk. Pynt kulene innen sjokoladen har tørket helt.

Produkter brukt i oppskriften