Marsipankuler med salt karamell og nougat 16
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 16 stk.
Slik gjør du
Keep screen on
1. Del nougaten i to. Du har kun bruk for den ene halvdelen (75 g) i denne oppskriften.
2. Del opp nougaten i 16 små firkanter
3. Rull ut Odense Marsipan med Salt Karamellsmak, og del den opp i 16 like store stykker
4. Pakk hvert stykke nougat inn i marsipanen, og trill dem til kuler
5. Bryt sjokoladen opp i biter, og smelt bitene over et vannbad eller i en mikrobølgeovn
6. Rull marsipankulene én av gangen i den flytende sjokoladen. Dypp kulene en ekstra gang, dersom du ønsker et tykkere lag sjokolade
7. Kulene pyntes etter valg, med strøssel eller hakkede nøtter. Strø over pynten før sjokoladen har tørket helt.
Tips!
Under Tips & Triks finner du råd om temperering av sjokolade, og oppbevaring av konfekt.