Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
30 minutter
Vurder denne oppskriften

5 av 5 stjerner basert på 1 anmeldelse

Marsipankuler med salt karamell og nougat 16

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 16 stk.

Slik gjør du

Keep screen on

1. Del nougaten i to. Du har kun bruk for den ene halvdelen (75 g) i denne oppskriften.

2. Del opp nougaten i 16 små firkanter

3. Rull ut Odense Marsipan med Salt Karamellsmak, og del den opp i 16 like store stykker

4. Pakk hvert stykke nougat inn i marsipanen, og trill dem til kuler

5. Bryt sjokoladen opp i biter, og smelt bitene over et vannbad eller i en mikrobølgeovn

6. Rull marsipankulene én av gangen i den flytende sjokoladen. Dypp kulene en ekstra gang, dersom du ønsker et tykkere lag sjokolade

7. Kulene pyntes etter valg, med strøssel eller hakkede nøtter. Strø over pynten før sjokoladen har tørket helt.

Tips!

Under Tips & Triks finner du råd om temperering av sjokolade, og oppbevaring av konfekt.

Produkter brukt i oppskriften