Marsipansnitter med Chai-te 20
Marsipansnitter med Chai-te er en konfekt som består av en nydelig kombinasjon av nougat, marsipan og sjokolade. Marsipanen eltes sammen med chai-te og smeltet sjokolade som gir en herlig smak av jul. Disse marsipansnittene oppbevares best kaldt.
Dette trenger du
Oppskriften er beregnet til 20 stk.
- 1 ss chai-te
Slik gjør du
Keep screen on
-
Smelt sjokoladen etter anvisning på pakken. Elt sammen marsipanen med chai-te og den smeltede sjokoladen. Avkjøl massen i kjøleskapet i minst en halv time. Trill 150 g marsipan til en lang pølse og legg den på et bakepapir. Trykk marsipanen en anelse flat med en kjevle. Skjær nougaten til og legg den oppå marsipanen slik at overflaten blir dekket med nougat.
-
Trill chaimarsipanen til en pølse på samme lengde som den forrige og trykk den like flat. Legg chai-marsipanen oppå nougaten, trykk og pakk den stramt sammen i bakepapiret.
-
Legg den i kjøleskapet i minst 1 time. Skjær sidene til og kutt marsipanen til fine snitter.
Tips!
Snittene oppbevares best kaldt.