Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
30 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
40 minutter
Vurder denne oppskriften

0 av 5 stjerner basert på 0 anmeldelser

Nougat- og sjokoladebiter 36

Denne nydelige oppskriften er superenkel, og perfekt å lage sammen med familien. Oppskriften gir ca 36 nougat-og sjokoladebiter, men kan selvfølgelig skjæres i større eller mindre stykker om ønskelig. Proppet med sjokolade, popcorn og annet godt er disse en himmelsk tilføyelse til den tradisjonelle julekonfekten!

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 36 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Smelt mørk sjokolade og nougat sammen over et vannbad. Skjær marsipanen i små terninger (det er lettest når marsipanen er kald). Hakk den hvite sjokoladen grovt. Vend marsipan, hvit sjokolade, popcorn og mandler inn i den smeltede sjokolademassen.
  2. Fyll massen i en plastform (valgfri størrelse) og la massen sette seg i et kjøleskap. Trykk nougat- og sjokoladebitene ut av formen og skjær opp i terninger. Serveres kalde. 

Tips!

For den beste smaksopplevelsen anbefaler vi å lage nougat-og sjokoladebitene dagen før servering. Bitene kan holde seg opp til 14 dager i kjøleskap.

Produkter brukt i oppskriften