Vanskelighetsgrad
Arbeidstid
20 minutter
Tid totalt
(inkl evt avkjøling, tining og steking)
20 minutter
Vurder denne oppskriften

3 av 5 stjerner basert på 5 anmeldelser

Nougatrull 12

Hva med en herlig nougatrull til årets julebesøk? Denne nydelige konfekten består av Odense ekte marsipan, nougat, mørk bakesjokolade og rom til pensling. Den ser nydelig ut og kan enkelt danderes med valgfritt pynt, som for eksempel hasselnøttflak eller vårt lekre Odense sølvstøv. 

 

Dette trenger du

Oppskriften er beregnet til 12 stk.

Slik gjør du

Keep screen on
  1. Rull marsipanen ut til ½ cm tykkelse. Nougat rulles ut i samme størrelse.
  2. Pensle marsipanen med f.eks. rom og legg nougaten på toppen. Rull det sammen til en rull, og skjær pent av i begge ender.
  3. Pensle med smeltet mørk sjokolade, og begynn med å pensle fra bunnen.
  4. Pynt med hakkede nøtter.

Produkter brukt i oppskriften